top of page

TOE AAN VERANDERING VAN JE HUIS?

VERRUIM JE ZICHT!

 

Ben je op zoek naar iets nieuws? Heb je je ideale woonplek, maar ben je uitgekeken op je huidige interieur? Of zoek je misschien meer ruimte in huis? Dan ben je bij Huis van Nu aan het juiste adres!

WIE IS HUIS VAN NU?
Mijn naam is Cathelijne Peeters-Kleijkers, woonachtig te Kessel. Ik ben opgeleid als bouwkundige en heb jarenlang mijn ervaring opgedaan bij woningstichtingen en in de aannemerij. Daarbij heb ik me vooral gericht op de renovatiebouw. Via omzwervingen ben ik in Kessel terecht gekomen, waar ik samen met mijn man in onze bakkerij werk. Maar ik heb mijn roots nooit helemaal los kunnen laten en nu ben ik weer werkzaam in mijn oorspronkelijke vakgebied en professionele liefde.
 
Ik ben spontaan, open-minded, een echte aanpakker, heb een eigen smaak, maar kan mij ook heel goed inleven in de smaak van anderen. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen weer blij te worden met hun huis. Ik werk met een modern 3D-tekenprogramma. Ik lever de ontwerpen gebundeld aan en maak gebruik van een moodboard, zodat mijn voorstellen tot de verbeelding spreken.
bottom of page